icon

PÄÄRUOKA - SECONDI PIATTI

9. PETTO DI POLLO AL GORGONZOLA

- Pariloitu kananrintafilee kermaisella gorgonzola-juustokastikkeella. (G)

18,00 €

10. PETTO DI POLLO AL MARSALA E CAPRINA

- Pariloitu broilerin rintafilee vuohenjuusto-marsalakastikkeella. L,G

19,00 €

11. SCALOPPINE AL LIMONE

- Porsaan fileepihvi italialaisella sitruunakastikkeella. L, G, M

16,00 €

12. AGNELLO AL VINO ROSSO

- Lampaan kyljykset talon tapaan punaviinikastikkeella. L,G,M

26,00 €

13. BISTECCA DI MANZO AL PEPE

- Naudan sisäfilee kermaisella pippurikastikkeella. L,G

28,00 €

14. FILETTO AI FUNGHI PORCINI

- Naudan sisäfilee kermaisella herkkutattikastikkeella. L,G

28,00 €

15. FILETTO AL MARSALA E CAPRINO

- Naudan sisäfilee vuohenjuusto-marsalakastikkeella. L,G

28,00 €